All CollectionsBokning och betalning
Hur bokar jag in mig på en utbildning?

Information om tillvägagångssätt för bokning samt bokningsprocess

Updated over a week ago

Du hittar samtliga våra utbildningar genom att trycka här. Klicka dig in på den utbildning du vill boka in dig på och scrolla ner till listan över startdatum (där du även hittar aktuellt schema). Till höger om respektive programstart/kursstart finns en "BOKA NU"-knapp som tar dig till bokningssidan.

Skulle du få problem med bokningen hjälper vi dig gärna vidare. Kontakta oss enklast genom chatten nere i högra hörnet på hemsidan, alternativt via [email protected].