Alla samlingarUtbildningsfrågor
Var parkerar jag bäst och billigast under utbildningen?

Parkering i anslutning till utbildningslokalerna

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Stockholm

För dina utbildningsdagar i Hammarby Sjöstad rekommenderar vi att du åker kollektivt till skolan. Klicka här för att enkelt få information om hur du enklast åker kollektivt till skolan i Hammarby Sjöstad.

I området finns även gatuparkering (Taxa 3). Det kan dock vara begränsat med platser på helgerna, och vi rekommenderar därför att du är ute i god tid om du planerar att ta bilen till utbildningsdagarna.

Du hittar gällande taxa samt ytterligare information om parkering i Stockholm på följande länk.

Tips - Om du behöver ta bilen till utbildningen kan det vara värt att överväga att parkera söder om Hammarbyvägen, då parkering där sker till Taxa 4 som är betydligt billigare på helgerna. Klicka här för att se en karta över parkeringsavgifterna i området.

Göteborg

Vi rekommenderar att du åker kollektivt till utbildningsdagarna i Göteborg, då SATS Kompassen ligger på en av Göteborgs mest centrala adresser, och därmed går lätt att ta sig till kollektivt. Klicka här för att enkelt få information om hur du enklast åker kollektivt till SATS Kompassen.

I Göteborg finns gatuparkering i området, men kan vara begränsat med platser på helgerna och vi rekommenderar dig därför att vara ute i god tid om du planerar att ta bilen till utbildningsdagarna. P-Hus City är ett mer kostsamt alternativ som ligger ett stenkast från gymmet, läs mer om P-Hus City här.

För övriga parkeringsmöjligheter i Göteborg tryck här.

Malmö

Nordic Wellness Malmö Central ligger ca 150 meter från Malmö Central, vilket gör att vi rekommenderar dig starkt att åka kollektivt till dina utbildningsdagar på Nordic Wellness Malmö Central. Klicka här för att enkelt få information om hur du enklast åker kollektivt till Nordic Wellness Malmö Central.

För dig som planerar att ta bilen till utbildningsdagarna på Nordic Wellness Malmö Central finns begränsat med gatuparkering, likväl som ett P-Hus i närheten (klicka här för mer info om P-Hus). I och med att gymmet är centralt beläget rekommenderar vi dig att vara ute i väldigt god tid, då parkering kan vara klurigt i området på helgerna.

För de utbildningsdagar som genomförs på SATS Malmö City gäller samma rekommendationer, då gymmen ligger ca 15 minuters promenad från varandra. Klicka här för att enkelt få information om hur du enklast åker kollektivt till SATS Malmö City.

För mer information om parkering i Malmö tryck här.