Hoppa till huvudinnehåll
Alla samlingarUtbildningsfrågor
Kan jag som engelskspråkig utbilda mig hos er?
Kan jag som engelskspråkig utbilda mig hos er?

Utbildningsmöjligheter på Engelska

Uppdaterad denna vecka

Absolut! Beroende på om du förstår någon svenska eller ej finns några olika alternativ:

PT Online - Vi har engelsk text på samtliga videos i studiematerialet (se bild nedan) vilket gör att du kan få en helt engelskspråkig utbildning genom att kombinera våra textade videos med automatisk översättning i din webbläsare (Klicka här för instruktioner om att översätta sidor i webbläsaren). Du kan lämna in samtliga uppgifter på engelska likväl som kommunicera med personalen på skolan på engelska.

PT PRO - Undervisningen sker primärt på svenska, vilket innebär att de praktiska delarna blir svåra att ta sig igenom om du inte förstår någon talad svenska alls. Du har dock möjlighet att själv kommunicera (ställa frågor, genomföra övningar i grupp etc) på engelska, vilket gör att du som förstår svenska i mindre/viss utsträckning kan kontakta oss (via chatten nere i högra hörnet) för att lägga upp en personlig studieplan där du får mer tid på dig. Du har även möjlighet att köpa till privata undervisningstimmar på engelska.

Om du studerar svenska finns även möjligheten att börja med PT Online, och därefter lägga till PT PRO när du känner dig tillräckligt bekväm i språket. Vi drar då av det du betalat för PT Online på priset!

Kontakta oss gärna via chatten nere i högra hörnet alt. via mail till [email protected] för att gå igenom dina studiemöjligheter.

Fick du svar på din fråga?