Hoppa till huvudinnehåll
Alla samlingarUtbildningsfrågor
Kan jag förvara medhavd mat i utbildningslokalerna?
Kan jag förvara medhavd mat i utbildningslokalerna?

Förvaring av matlådor och lunchköp under utbildningsdagarna

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Under din utbildning på The Academy finns alltid möjlighet att värma medhavd mat (kylmöjligheter varierar beroende på stad). Se specifik information för respektive utbildningsort nedan:

Stockholm

I utbildningslokalerna finns möjlighet att kylförvara, värma och äta medhavd mat. Vi bjuder även på bryggkaffe under utbildningstiden! Skulle du vilja köpa mat finns gott om restauranger och mataffärer ett fåtal minuters promenad från såväl skolan i Hammarby Sjöstad som SATS SoFo.


Göteborg

På SATS Kompassen finns möjlighet att värma (micro) och äta medhavd mat, men ingen kyl att förvara maten i fram till lunch. På SATS Kompassen kan du köpa kaffe och lättare snacks (proteinbars etc). Önskar du köpa mat finns gott om restauranger och mataffärer i området runt gymmet.


Malmö

Utbildningslokalerna i Malmö har micro som du kan värma medhavd mat i, samt plats att äta medhavd mat på. Det finns dock ingen kyl att förvara maten i fram till lunch. Du har möjlighet att köpa kaffe och lättare snacks på gymmen, alternativt i någon av mataffärerna, caféerna och restaurangerna i området kring gymmen.

Fick du svar på din fråga?