Hoppa till huvudinnehåll
Alla samlingarPT PRO
Kan jag tillgodoräkna mig någon kunskap jag fått under tidigare utbildningar?
Kan jag tillgodoräkna mig någon kunskap jag fått under tidigare utbildningar?

Regler och rutiner för tillgodoräkning av tidigare studier

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I och med att vår PT-utbildning är speciellt framtagen för att lära dig allt du behöver veta för att kunna ge dig ut i arbetslivet är det svårt att ge ett generellt svar på frågan om att tillgodoräkna sig kunskap från tidigare utbildningar och därmed kunna avstå från att delta på delar av en utbildning.

Om du tidigare har gått vår utbildning Lic. PT Online har du dock möjlighet att dra av hela kostnaden du betalat för Lic. PT Online på priset för Lic. PT PRO.

Om du tidigare har gått en PT-utbildning som saknar FRISK-licens har du möjlighet att tenta av förstudierna på Lic. PT PRO, och (efter godkänd tentamen) hoppa rakt in i den lärarledda delen av utbildningen. Genom att göra detta drar vi av kostnaden för Lic. PT Online på priset (notera att du på detta vis inte får tillgång till förstudiernas studiematerial).

För att kunna ge dig ett tydligt svar på om du har möjlighet att tenta av förstudierna ber vi dig skicka in diplom/kursintyg till [email protected] alternativt via chatten nere i högra hörnet.

Fick du svar på din fråga?