Hoppa till huvudinnehåll
Alla samlingarPT PRO
Kan jag kombinera mitt jobb med utbildningen Lic. PT PRO?
Kan jag kombinera mitt jobb med utbildningen Lic. PT PRO?

Om förutsättningarna för att kombinera studier till Lic. Personlig Tränare med jobb eller studier

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När vi utvecklade Lic. PT PRO var ett av våra fokusområden att utbildningen skulle vara möjlig att genomföra även för de personer som samtidigt jobbar heltid. Av denna anledning skapade vi förstudier som görs 100% online (Lic. PT Online) på de tider som passar en bäst, och placerade resterande lärarledda delar uteslutande på helger i vårt "standard"-upplägg (fredag 16.00-20.00, lördag/söndag 9-18). För att även ha ett alternativ för dig som vill bli klar så snabbt som möjligt har vi även ett antal "intensiv"-utbildningar, där du får exakt samma utbildning förlagd från måndag till fredag.

Standard: Utbildningen går varannan helg under den lärarledda delen av utbildningen (nio lärarledda helger under ca 4 månader, utöver dessa helger tillkommer en digital introduktion samt praktisk examination).

Intensiv: Utbildningen sker veckodagar, antingen 9-18 eller 9-13 i ungefär fem veckor (med ett par veckors praktik-uppehåll innan sista dagarna).

Du hittar exakta datum och tider för de lärarledda tillfällena genom att klicka på kalender-symbolen vid respektive utbildningsstart under rubriken "BOKA" på undersidan för Lic. PT PRO. I schemat hittar du även information kring plats för respektive undervisningstillfälle.

Notera att alla datum och tider som står angivna i schemat är lärarledd undervisning, du behöver alltså vara på plats på skolan vid samtliga schemalagda tillfällen (med undantag för eventuella digitala tillfällen, dessa genomförs live och kan ej ses i efterhand).

Fick du svar på din fråga?